Parādīt cenas:Ar PVN /Bez PVN

MotionCam Outdoor PhOD W - Bezvadu āra PIR+Kamera detektors

Kods: 004372
Noliktavā: Ir

410.19 €

Ajax MotionCam Outdoor (PhOD) ir bezvadu kustības detektors ar kameru trauksmes pārbaudei un atbalsta funkciju foto pēc pieprasījuma un fotoattēlu pēc scenārija. Sensors uztver cilvēka kustību līdz 15 metru attālumā un trauksmes gadījumā izveido animētu fotoattēlu sēriju. Nodrošina sakaru diapazonu ar Hub līdz 1700 metriem, izmantojot Jeweller un Wings radio protokolu, darbības frekvences 868,0-868,6 MHz. Uzmontēts pie sienas pret durvīm un citām vietām, kur iespējama iebrucēju iespiešanās. Nereaģē uz līdz 80 centimetriem gariem dzīvniekiem. 3V barošana no 4 CR123A baterijām.

Ajax MotionCam Outdoor (PhOD) funkcionalitāte
Tiklīdz cilvēka siltuma starojums nonāk MotionCam Outdoor (PhOD) darbības laukā, sensors to nosaka, izmantojot PIR sensoru, un pārraida trauksmi uz centrmezglu. MotionCam izmanto Jeweller radio protokolu, lai pārraidītu trauksmes signālus un notikumus uz centrmezglu. MotionCam kustības noteikšanas diapazons ir līdz 15 metriem, un skata leņķis ir 90° horizontāli.
Kad sensors tiek aktivizēts, iebūvētā MotionCam Outdoor (PhOD) kamera var uzņemt 1 līdz 5 kadrus ar izšķirtspēju 320 × 240 un līdz 3 kadriem ar izšķirtspēju 640 × 480 pikseļi. Fotogrāfiju sērija aplikācijā tiek atskaņota kā animācija, kas ļauj novērtēt notikumu dinamikā. Fotogrāfijas pieejamas gan Ajax aplikācijās, gan apsardzes firmas tālvadības pults programmatūrā. MotionCam izmanto Wings radio protokolu, lai pārsūtītu fotoattēlus uz centrmezglu.
Sensors atbalsta attālo konfigurāciju un testēšanu, ir iebūvēts temperatūras sensors. Barošana tiek nodrošināta ar 4 CR123A baterijām (barošanas spriegums 3 V), kas jau ir ievietotas korpusa iekšpusē. Sensors darbojas bez bateriju maiņas līdz 3 gadiem. Fotografēšanai tumsā sensors ir aprīkots ar infrasarkano apgaismojumu, kas tiek aktivizēts tikai trauksmes gadījumā.

Ajax MotionCam Outdoor (PhOD) darbības joma
Ajax MotionCam Outdoor(PhOD) sensors ir paredzēts uzstādīšanai ārpus dzīvojamām telpām, piemēram, dzīvoklī, mājā, birojā, veikalā. Pateicoties MotionCam Outdoor(PhOD), jūs uzzināsiet par reālo situāciju mājās pat pirms laupītāji sapratīs, ka ir pieķerts. Pēc tūlītējas trauksmes sensors nosūtīs animētu fotoattēlu sēriju, lai novērtētu situāciju. Darba temperatūras diapazons ir no -25°С līdz +60°С. Korpuss izgatavots no plastmasas. Sensors ir paredzēts uzstādīšanai pie sienas, pretī iespējamai zagļa iekļūšanai telpā. Ierīci var uzstādīt uz vertikālas virsmas vai stūrī. Sensoru ieteicams uzstādīt 0,8-1,3 metru augstumā no zemes.
Sensors darbojas kā daļa no Ajax drošības sistēmas, bezvadu režīmā savienojas ar Ajax Hub 2 un Ajax Hub 2 Plus drošības centriem. Saņemtie dati tiek digitāli apstrādāti, lai novērstu kļūdainas trauksmes. Sakaru diapazons ar centrmezglu, ja nav traucējumu, ir līdz 1700 metriem.

Iestatījums
Ierīce tiek pievienota sistēmai, nolasot uz korpusa norādīto QR kodu. Savienojums un vadība tiek veikta, izmantojot viedtālrunī instalēto mobilo aplikāciju Ajax Security System.
Sensora vadīšanai, izmantojot viedtālruni, tiek izmantota programma Ajax Security System, kuru var bez maksas lejupielādēt no Play Market un Apple Store.

Viltus trauksmes aizsardzība programmā MotionCam Outdoor (PhOD)
MotionCam Outdoor(PhOD) ir aprīkots ar divu neatkarīgu IR sensoru sistēmu, kuras datus analizē LISA, divpakāpju programmatūras algoritms. Tas salīdzina IR sensora signālu frekvences komponentus, lai nodrošinātu precīzu noteikšanu.
Ierīce ir imūna pret dzīvniekiem un nedarbojas kaķiem un suņiem, kuru garums nepārsniedz 80 centimetrus. MotionCam Outdoor (PhOD) ir imūna pret saules atspīdumu un karstā gaisa straumēm.

Aizsardzība pret laikapstākļiem
MotionCam Outdoor (PhOD) ir paredzēts darbam dažādos klimatiskajos apstākļos. Sensors ir aizsargāts no putekļiem un šļakatām un aprīkots ar temperatūras kompensācijas tehnoloģiju, padarot to efektīvu jebkuros laikapstākļos. Pilnīgs kapuces vizieris aizsargā maskēšanās sensorus no lietus un sniega. MotionCam Outdoor (PhOD) korpusam ir IP54 aizsardzības klase un darba temperatūras diapazons no -25 līdz +60°C.

Pretsabotāžas līdzekļi

Ajax MotionCam Outdoor (PhOD) sensoram ir 2. pakāpes uzticamības sertifikāts un tas atbilst standarta PD 6662: 2017 prasībām. Ierīce satur pretsabotāžas funkcijas:
Autentifikācija, lai novērstu aizstāšanu;
Paziņojums par traucēšanu, sakaru šifrēšana;
Sajaukšanās pret uzlaušanu;
Turklāt tam ir divvirzienu sakari starp ierīcēm, pašregulējoša radiosignāla jauda - līdz 20 mW.

MotionCam āra komplekts (PhOD)
Kustības sensors;
Smart Bracket stiprinājums;
4 CR123A baterijas (uzstādītas);
montāžas komplekts;
īsa instrukcija.

Saderība
Ajax MotionCam Outdoo ir saderīgs ar Ajax Hub 2 vai Hub 2 Plus bezvadu sistēmu. Savienojums ar Hub, Hub Plus, ReX radiosignāla atkārtotāju un ocBridge Plus un uartBridge integrācijas moduļiem netiek nodrošināts!

Citas preces kategorijā

12V PSU priekš Hub/Hub Plus/ReX

12V PSU priekš Hub/Hub Plus/ReX

Kods: 003691

Noliktavā: Ir

32.67 €

Button B - Bezvadu trauksmes poga

Button B - Bezvadu trauksmes poga

Kods: 001884

Noliktavā: zvaniet

42.35 €

CombiProtect W - Bezvadu PIR+GBD detektors

118.58 €

DoorProtect B - Bezvadu magnētiskais kontakts

50.82 €