Parādīt cenas:Ar PVN /Bez PVN

MotionCam PhOD Jeweller WH - Bezvadu PIR+Kamera detektors

Kods: 004403
Noliktavā: Ir

212.96 €

MotionCam (PhOD) Jeweller ir bezvadu kustības detektors ar atbalstu trauksmes fotoattēlu pārbaudei, Photo on Demand un Photo by Scene. Uzstādīts iekštelpās. Nosaka kustību līdz 12 metru attālumā. Ignorē mājdzīvniekus, ja tie ir pareizi uzstādīti un konfigurēti.
MotionCam (PhOD) Jeweller darbojas kā daļa no Ajax drošības sistēmas, sazinoties ar centrmezglu, izmantojot divus drošus radio protokolus: sensors izmanto Jeweller, lai nosūtītu trauksmes un notikumus, un Wings, lai nosūtītu fotoattēlus. Sakaru diapazons ar centrmezglu, ja nav šķēršļu, ir līdz 1700 metriem.

Funkcionālie elementi:
Led indikators.
Kustības sensora objektīvs.
Infrasarkanais apgaismojums. Izmanto fotogrāfiju uzņemšanai tumsā un vājā apgaismojumā.
Kamera.
Montāžas panelis SmartBracket. Lai to noņemtu, pabīdiet paneli uz leju.
Montāžas paneļa perforēta daļa. Nepieciešams, lai aktivizētu manipulatoru, mēģinot noplēst sensoru no virsmas. Nepārtrauciet to.
Tamper poga. Aktivizējas, kad tiek mēģināts noplēst sensoru no virsmas vai noņemt to no stiprinājuma.
Sensora ieslēgšanas/izslēgšanas poga.
Sensora QR kods. Izmanto, lai izveidotu savienojumu ar Ajax drošības sistēmu.

MotionCam (PhOD) Jeweller ir bezvadu kustības sensors ar fotoattēlu pārbaudes atbalstu. Tas nosaka kustību aizsargātajā zonā, izmantojot infrasarkano staru sensoru, nosakot kustīgus objektus, kuru temperatūra ir tuvu cilvēka ķermeņa temperatūrai. Pēc kustības noteikšanas iebūvētā kamera uzņem attēlu sēriju, kas ļauj dinamiski novērtēt objektā notiekošo, glābjot lietotājus no lieka uztraukuma, bet apsardzes uzņēmumus no nevajadzīgas patruļas.
Apbruņotais sensors, kad tiek konstatēta kustība, momentā nosūta trauksmes signālu uz centrmezglu, kas aktivizē sistēmai pieslēgtās sirēnas, sāk skriptus un informē lietotājus un apsardzes uzņēmumu. Visas MotionCam (PhOD) juveliera trauksmes un notikumi tiek ierakstīti Ajax lietojumprogrammas paziņojumu plūsmā.
Lietotāji precīzi zina, kur tiek noteikta kustība. Paziņojumos ir ietverts centrmezgla nosaukums (aizsargātā objekta nosaukums), ierīces nosaukums un virtuālā telpa, kurai ir piešķirts sensors.

Citas preces kategorijā

12V PSU priekš Hub/Hub Plus/ReX

12V PSU priekš Hub/Hub Plus/ReX

Kods: 003691

Noliktavā: Ir

32.67 €

Button B - Bezvadu trauksmes poga

Button B - Bezvadu trauksmes poga

Kods: 001884

Noliktavā: zvaniet

42.35 €

CombiProtect W - Bezvadu PIR+GBD detektors

118.58 €

DoorProtect B - Bezvadu magnētiskais kontakts

50.82 €